Wie gaat jouw klus doen?

Er is werk aan de winkel, maar je hebt bedacht dat je dit niet zelf gaat doen. Je wil een klus uitbesteden. Je pakt je telefoonboek er bij en gaat op zoek naar het bedrijf dat je het eerste tegen komt. Je maakt een afspraak met de secretaresse om een klusjesman langs te laten komen. Goed geregeld, toch?

Tegenwoordig kan het allemaal nóg makkelijker en goedkoper. Je hoeft geen bedrijven meer te benaderen via de telefoon, maar je kan gewoon een klus plaatsen op de “Marktplaats” van de klussen. Verschillende freelancers en klusbedrijven zullen reageren op je openstaande klus en kunnen je een aanbod doen. Bijvoorbeeld over de tijd die de klus in beslag zal gaan nemen, maar vooral ook om het kostenplaatje die je de klusser zal gaan betalen. Ondertussen kun je zelf bekijken wat voor ervaringen andere gebruikers hebben met een bepaalde freelancer of klusbedrijf. Werken ze netjes, zijn ze vlug, zetten ze graag een stapje extra? Alle nodige informatie is aanwezig.

En als je klus is gedaan en de klusjesman is vertrokken, kun je direct je ervaringen met de freelancer of klusbedrijf delen met de rest van de wereld. Schrijf een review of geef de klusser een review, zo dat ook andere klanten meer over hem te weten komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s